• بسوی کامیابی ۳

    نویسنده : آنتونی رابینز
    مترجم : مهدی مجرد زاده کرمانی
    نوبت چاپ : ۲۲
    قطع : وزیری
    تعداد صفحات : ۲۶۴
    انتشارات : راهبین
    شابک : ۹۷۸۹۶۴۶۲۷۶۰۳۲

    بسوی کامیابی ۳

    35.000 تومان
  • تو همانی که می اندیشی

    نویسنده : جیمز آلن
    مترجم : گیتی خوشدل
    نوبت چاپ : ۲۲
    قطع : رقعی
    تعداد صفحات : ۶۶
    انتشارات : قطره
    شابک : ۹۷۸۹۶۴۳۴۱۲۳۳۳
    درباره کتاب : «اندیشه و منش»، «اثر اندیشه بر اوضاع و شرایط»، «اثر اندیشه بر سلامت و تن»، «اندیشه و قصد»، «اثر عامل اندیشه در توفیق»، «رویاها و آرمان‌ها» و «آرامش» عنوان‌هایی است که در این کتاب ارائه شده است. در توضیح پشت جلد آمده است: «مارک آلن، ناشر کتاب تو همانی که می‌اندیشی آن را اثری سرشار از مفهوم راستین، اقتدار و سحر و جادو می‌خواند. تو همانی که می‌اندیشی نزدیک صد سال تمام کتابی پرفروش بوده است. این کتاب با استواری هر چه تمام‌تر به اثبات رسانده است که با وجود جثه‌ی کوچکش در زمینه‌ی تحول خویشتن یا خودیاری، ابزاری نیرومند بوده است. شاید به این دلیل که همواره می‌توان حقیقت را به زبانی ساده گفت اما چون حقیقت بر زبان آید تاثیرش شگفت و شگرف و ژرف خواهد بود.» 
  • کتاب تاریخ در ترازو اثر عبدالحسین زرین کوب

    نویسنده : عبدالحسین زرین کوب
    نوبت چاپ : ۲۲
    قطع : وزیری
    تعداد صفحات : ۳۲۳
    انتشارات : امیر کبیر
    شابک : ۹۷۸۹۶۴۰۰۰۲۳۸۴
    درباره کتاب : کتاب تاریخ در ترازو اثری مهم در زمینه آموزش نحوه صحیح و علمی تاریخ‌نگاری و تاریخ‌نگری می‌باشد. اهمیت علم تاریخ، فایده و سود تاریخ، تمیز میان تاریخ و اسطوره، چگونگی نگریستن به وقایع تاریخی، نحوه صحیح استفاده و بهره‌برداری از علم تاریخ، عملکرد یک مورخ قابل اعتماد و… از مهمترین مباحث مطروحه در این کتاب است.این کتاب در شمار یک منبع دانشگاهی و درسی، به دانشجویان رشته تاریخ در دانشگاه‌های معتبر کشور نیز تدریس می‌شود.
  • کتاب جامعه شناسی خودمانی اثر حسن نراقی

    نویسنده : حسن نراقی
    نوبت چاپ : ۲۲
    قطع : رقعی
    تعداد صفحات : ۱۶۸
    انتشارات : اختران
    شابک : ۹۷۸۹۶۴۹۳۱۷۰۳۱
    درباره کتاب : کتاب جامعه شناسی خودمانی نوشته آقای حسن نراقی در واقع آیینه ی تمام ما ایرانی ها از جمله بیگانگی با تاریخ،ظاهر سازی،ریاکاری،قانون گریزی، احساساتی بودن،شعار زدگی،همه چیز دانی و…است.صفاتی که هر روز آنها را در اجتماع می بینیم و گاه خود نیز از عمل کنندگان آن هستیم.نویسنده خود این صفات را بیماری می داند که برای معالجه ی آن ها ابتدا باید ازبیماربودن خود آگاه شویم و به آنان اعتراف کنیم وسپس برای علاج و اصلاح آن اقدام کنیم. پس براین اساس فقط به بیان دردها و عقب ماندگی ها گاه با ریشه ی تاریخی و چند بیت شعرو برمحور شعار«ازماست که برماست»پرادخته و درمان را به عهده ی خودمان گذاشته است. در رابطه با شیوه ی نگارش کتاب با توجه به این که یکی ازعلل کم خوانی ما ایرانی ها کمبود کتاب های ساده و مفید است،نویسنده با لحن خودمانی و صادقانه با خواننده ی خود صحبت می کند. 

منو اصلی