• تاریخچه زمان

    نویسنده : استیون ویلیام هاوکینگ
    مترجم : محمد رضا محجوب
    نوبت چاپ : ۱۸
    قطع : رقعی
    تعداد صفحات : ۲۶۸
    انتشارات : سهامی انتشار
    شابک : 
    درباره کتاب : خوشبختانه در مقدمه کتاب به طور مختصر و مفید درباره اهداف نوشته حاضر شرح داده شده است، اما شاید ذکر برخی نکات در ترجمه فارسی خالی از فایده نباشد؛ بنای شکوهمند و مجلل علم، در نظر بسیاری افراد همچون کاخی جادویی و دست نیافتی می‌باشد که بر فراز قلل مه آلود دوردست برپا شده است. خواندن این کتاب فرصتی است کم نظیر زیرا یکی از معماران ورزیده و برجسته این بنا، ما را به بازدید قصر می‌برد و با زبانی صمیمانه و بی‌تکلف می‌کوشد تا راز و رمز این شاخه شگفت‌انگیز و پرقدرت دانش بشری را بازگو نماید و آخرین دستاوردهای آن را شرح دهد.
    در عین حال خواننده تا اندازه‌ای با تدوین و شکل گرفتن یک نظریه آشنا می‌‍شود و در می‌یابد که چگونه به بوته آزمایش نهاده می‌شود و به چه شرط از آن سر بلند بیرون می‌آید. از سوی دیگر، اینجا و آنجا، مستقیم و غیرمستقیم به او هشدار داده می‌شود که این مجموعه شگفت‌آور از معادلات، مدلی ذهنی است که تنها در ذهن بشر وجود دارد.
    اگر چه این کتاب، در مجموع در ستایش علم نگاشته شده است، با این همه از بازگویی محدودیت‌ها و ضعف‌های آن نیز غافل نیست. خواننده هوشیار در می‌یابد که برای حل دشواری‌های فکری که فرا روی بشریت است همیاری و گفتگویی سالم و سازنده بین همه شاخه‌های معرفت، اعم از علم و فلسفه و دین و …، ضروری است.

    تاریخچه زمان

    100.000 تومان
  • زوال پدر سالاری

    نویسنده : سید محمدامین قانعی راد
    نوبت چاپ‌ : ۱
    قطع : رقعی 
    تعداد صفحات : ۲۶۸
    انتشارات : نقد فرهنگ
    شابک : ۹۷۸۶۰۰۸۴۰۵۲۵۲
    قسمتی از کتاب : تحولات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در سدۀ اخیر- و به‌طور خاص از انقلاب مشروطه تاکنون- برای جامعه ایران وضعیت‌های متعارضی را پدید آورده است. در این میان، یکی از زمینه‌های اساسی تحول نهادین در جامعه ما دگرگونی ساختار قدرت در خانواده است. امروزه پیامدهای تحولات نهاد خانواده در جامعۀ ایران، به یک دل‌نگرانی عمومی تبدیل شده است و در این مورد معمولاً دیدگاه‌های یک‌سویه‌ای بیان می‌شود. برخی با بدبینی تمام از پایان خانواده و برخی دیگر از ظهور خانواده‌ای انسانی‌تر و مدنی‌تر سخن می‌گویند. این اثر، دگردیسی خانواده را در دو سمت‌وسوی متفاوت فروپاشی و مدنی شدن دنبال می‌کند. در شرایط کنونی خانواده در یک وضعیت ابهام‌آمیز و در میانۀ فروپاشی و مدنی شدن به‌عنوان دو امکان متفاوت قرار دارد. جامعه ایرانی از یکسو با «خانواده‌های گسسته» و فروپاشیده و از سوی دیگر با «خانواده‌های مدنی» روبه‌رو است. در بین این دو امکان متفاوت نیز لزوماً نباید به دنبال پیروزی انحصاری یکی از آن‌ها بود و این دو امکان متعارض حتی می‌توانند به‌طور هم‌زمان وجود داشته باشند.

    زوال پدر سالاری

    34.000 تومان

منو اصلی