• دلقک خصوصی

    نویسنده :  جیمز فین گارنر
    مترجم : رضا اسکندری آذر
    نوبت چاپ : ۱
    قطع : رقعی
    انتشارات : هیرمند
    شابک : ۹۷۸۹۶۴۴۰۸۴۵۳۹
    درباره کتاب : «دلقک خصوصی» بازتابی طنزآلود و خاکستری از آثار اساتید قدیم ژانر نوآر و به نوعی پایه‌گذار ژانر «نوآر دلقکی» است. جیمز فین گارنر که پیش از این، اعجاز طنز سیاه را در یکی از پرفروش‌های نیویورک تایمز «قصه‌های از نظر سیاسی بی‌ضرر» به نمایش گذاشته بود، این بار با اثری نو بازگشته است.
    این رمان، اولین اثر ادبی گارنر بود و طی مدت زمان کوتاهی تنها در ایالات متحده بیش از ۲.۵ میلیون نسخه فروش کرد، به مدت ۶۵ هفته در فهرست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز باقی ماند، و به بیش از ۲۰ زبان من‌جمله فارسی ترجمه شد. گارنر وقتی از زادگاهش به شیکاگو نقل مکان کرد، مدت زمانی در انواع و اقسام مشاغل مثل نقاشی ساختمان، نانوایی، انبارداری، کیسه‌بوکس روابط عمومی در چند شرکت مختلف، و نهایتاً ویراستار فعالیت کرد. خصیصه‌ی اصلی آثار گارنر، طنز موجود در رمان‌های اوست که مسائل اجتماعی، فلسفی، اخلاقی را به‌کمک آن ابراز می‌کند.
    19.000 تومان

    دلقک خصوصی

    19.000 تومان
  • روزهای روز

    نویسنده :  مهدیه کسائی زاده
    نوبت چاپ : ۲
    قطع : رقعی
    تعداد صفحات : ۲۱۶
    انتشارات : کویر
    شابک : ۹۷۸۹۶۴۲۱۴۱۵۰۰
    درباره کتاب :‌ این کتاب داستان یک زن نویسنده است که ۷ روز از زندگی خود را شرح می دهد.در این هفت روز همه اتفاقات عادی هستند اما نگاه بانوی داستان به این ماجراها نگاهی پرسشگرانه و فلسفی است.

    روزهای روز

    49.000 تومان
  • کتاب اگر فرصت دوباره ای بود اثر مارک لوی

    نویسنده : مارک لوی
    مترجم : عباس آگاهی
    نوبت چاپ : ۱
    قطع : رقعی
    تعداد صفحات : ۲۱۶
    انتشارات : جهان کتاب
    شابک : ۹۷۸۶۰۰۸۹۶۷۱۲۵
  • کتاب پنج قدم فاصله اثر ریچل لیپینکات

    نویسنده : ریچل لیپینکات
    مترجم : فاطمه صبحی
    نوبت چاپ : ۲
    قطع : رقعی
    تعداد صفحات : ۲۱۶
    انتشارات : مبلکان
    شابک : ۹۷۸۶۰۰۸۸۱۲۵۱۷
  • کتاب ساخت آمریکا اثر سم والتون

    نویسنده : سم والتون
    مترجم : میترا دانشور
    نوبت چاپ : ۱
    قطع : رقعی
    تعداد صفحات : ۲۱۶
    انتشارات : میلکان
    شابک : ۹۷۸۶۰۰۸۸۱۲۸۱۴
    درباره کتاب : این کتاب، داستانی است درباره‌ی کارآفرینی، خطرپذیری و سخت‌کوشی. روایتی است درباره‌ی این‌که کجا می‌خواهی بروی و آیا حاضری برای رسیدن به آن‌جا هر کاری لازم است، انجام بدهی. به‌علاوه، داستانی است درباره‌ی باورداشتن ایده‌هایت، حتی زمانی که دیگران آن را باور ندارند، داستانی درباره‌ی کوتاه‌نیامدن.با قهرمانی امریکایی و اصیل از خانواده‌ای ساده در قلب امریکا آشنا شوید: سم والتون، کسی که مغازه‌ی ارزان‌فروشی‌اش در شهری پرجنب‌وجوش و معروف به کِشت پنبه را به والمارت تبدیل کرد، بزرگ‌ترین خرده‌فروشی جهان.سم که پادشاه بی‌چون‌وچرای تجارت در اواخر قرن بیستم است، هرگز ارتباطش با مردم را از دست نداد. در این کتاب او داستان خارق‌العاده‌اش را به‌زبانی بی‌نظیر بازگو می‌کند. سم حقیقتاً متواضعانه، اما مثل همیشه مطمئن از بلندپروازی‌‌ها و دستاوردهایش، این بار تفکراتش را صمیمانه و با سبکی بی‌پرده در میان می‌گذارد.در داستانی مملو از حکایت و «قوانین» زندگی، سم والتون الهام، شور و خوش‌بینی‌ای را در تاریخ ثبت می‌کند که او را به‌سوی به‌چنگ‌آوردن رؤیایی امریکایی سوق داد.این داستان، روایتی استثنایی درباره‌ی مردی است که امپراتوری‌اش نه با دروغ و فریب، بلکه به‌روش قدیمی و درستِ «عرق جبین» ساخته شده است.
    74.000 تومان

منو اصلی