-
کتاب هنر خودشناسی اثر آرتور شوپنهاور
نویسنده : آرتور شوپنهاور – فرانکو وولپی
مترجم : علی عبدالهی
نوبت چاپ : ۱
قطع : رقعی
تعداد صفحات : ۸۹
انتشارات : مرکز
شابک : ۹۷۸۹۶۴۲۱۳۴۲۱۲
درباره کتاب : یکی از نقطههایی که در آن، ناپختگی و عقلِ معاش رودرروی هم قرار میگیرند، آنجاست که ناپختگی، در ضمیر آگاه خود و هنگام کنشورزی و سخن گفتن، تماما فقط با یک «تو»ی همگانی و مبهم و نامشخص سروکار پیدا میکند. از اینرو رفتارش با توجه به وجهه و اعتبار شخصی که قصد بروزش را دارد، نه فقط تغییر چندانی نمیکند، بلکه اعتمادش را کموبیش، به همان اندازهای نثار میکند که در شکل و شمایل همان «تو»، پیش رویاش ظاهر شده. حتی فراتر از آن، در اختفا و لاپوشانی ضعفها و کاستیهای خود، به اندازهای یکسان حزم و مراقبت به خرج میدهد، بیآنکه نگران باشد.همین «تو»یی که از سر لطف بر وی خشونت روا میدارد و طبیعتاش را در تنگنا میگذارد، بیگانهترین و گریزپاترین صورت است یا پاسبانی است همیشه فعال. عقل معاش، برعکس، همهجا به شخص نگاه میکند: یکی اطمینان بیچونوچرایاش ارزشمند است، و دیگری یک پاپاسی اعتبار ندارد: ذکاوت، به خاطر وجود یک نظارهگر، اجبار و التزام سالیان مدید را بر خود بار میکند و آرامترین خلجان هر امر نگرانکننده را سرکوب مینماید؛ سفره طبیعت راستیناش را برای یکی دیگر، با گستاخی بیحدومرز، میچیند و لحظهای نگران و مشوش نیست… هرچه چنین هوشمندی و ذکاوتی در جامعه انسانی عادیتر و بیقدرتر شود، بههمان میزان کاستی آن بیشتر به چشم میآید. اما اگر در پیرسالی، تمام قد با همان ناپختگی، مواجه شدیم، میل رسیدن به مرتبهای تهی از محدودیت روحی در ما به وجود میآید، یا شاید میل به اصالت.
97.000 تومانکتاب هنر خودشناسی اثر آرتور شوپنهاور
97.000 تومان -
هنر رفتار با زنان
نویسنده : آرتور شوپنهاور
مترجم : علی عبداللهی
نوبت چاپ : ۱
قطع : رقعی
تعداد صفحات : ۷۴
انتشارات : مرکز
شابک : ۹۷۸۹۶۴۲۱۳۲۶۹۰
درباره کتاب : «هنر رفتار با زنان» مجموعهای از نوشتههای گردآوریشده شوپنهاور درباره زنان است. این کتاب هم مانند دیگر نوشتههای شوپنهاور مطالب تند و صریحی را شامل میشود که البته تلخ و تاریک هم هستند. این کتاب از منظر محتوا، مواد آمادهای را در اختیار فمینیستها قرار میدهد.
شوپنهاور در این کتاب به سنت قدیمی و پر از اما و اگر گذشتگان خود و همچنین سنتهای شرق در قبال زنان توجه داشته و جالب است که در فرازهایی در موافقت با سنت شرقی در این زمینه نوشته است. اگرچه او از سنت پیشینیان خود به ویژه فیلسوفان یونان و روم باستان و حتی از هگل در این زمینه تاثیر گرفته و پیرو همان نگاه تند به زنان است، خودش نیز آبشخوری برای اندیشههای نیچه شده است.
این رساله شوپنهاوری ۱۶ بخش دارد که به ترتیب عبارتاند از: سرشت زن، تمایزات بین زن و مرد، وظایف طبیعی زنان، برتریهای زنان، ضعفهای زنان، انتخاب زنِ درست، عشق، زندگی جنسی، وضع زناشویی، تکهمسری یا چندهمسری؟، حقوق زنان، زنان فرهنگ و هنر، زنان و جامعه، زنان و سرشت شهسواری، آنچه باید بدانیم، در ستایش زنان.36.000 تومانهنر رفتار با زنان
36.000 تومان